Departement Verpleegkunde en biotechnologie - HIVB


Welkom!

KATHO Campus Roeselare @ open campusdagen from Wouter Vandekerckhove on Vimeo.

Het Roeselaarse KATHO-departement HIVB staat voor kwalitatief en toepassingsgericht bacheloronderwijs. Maar ook voor een studentenleven binnen de stad en de hogeschool waar banden gesmeed worden (met medestudenten en docenten) voor je verdere leven. Bovendien bieden we je maximale kansen om je studietraject zelf vorm te geven, aangepast aan je specifieke interesses.

De opleiding Agro- en biotechnologie biedt 6 duidelijke vormingstrajecten. In elke afstudeerrichting volg je reeds vanaf het eerste jaar een eigen opleidingsweg. Ondersteund door een toegepast wetenschappelijke bagage groei je al doende (stage, practica, …) door naar die specifieke beroepssector, waarin je je later graag wil uitleven.

De bacheloropleiding Verpleegkunde leidt je op voor een beroep dat je de rest van je leven een alom gewaardeerd, boeie nd  en goed gehonoreerd bestaan biedt. De opleiding combineert een wetenschappelijke vorming met een grondige klinisch uitgebouwde praktijk in verschillende gezondheidsinstellingen.

We verwelkomen je graag op onze levendige campus. Kom de sfeer opsnuiven op onze Open Campusdagen, maar ook elke werkdag ben je van harte welkom.

Tot binnenkort!

Isabel Vanslembrouck,
departementshoofd KATHO HIVB Roeselare

 

Wilgenstraat 32
8800 ROESELARE
Telefoon 051 23 23 30
Fax 051 22 82 58

E-mail hivb@katho.be

Print Print Laatste update 19 feb 2013